MudHogs med trynen i sporet

En særdeles skøn og forårsagtig dag i midten af februar, var der dømt fælles recon tur med den lille MudHogs-gruppe.

Lidt nervøs og meget spændt, mødte jeg op for at være med. Tænkte at, hvis det bliver alt for krævende, kan jeg jo bare vende om og køre hjem. Til konen sagde jeg med al den overbevisning i stemmen jeg kunne opbyde: "Jeg er i gode hænder"


Og det viste sig at holde stik. Men det viste sig også, at jeg fik brug for al min erfaring for at jeg kunne holde "trynen" i sporet, når jeg fulgte efter skipper, Sniger John, som kort sagt, havde gjort det igen. Altså, fundet nogen særdeles spændede terræn og nogle fantastiske spor.


Inden vi kom afsted blev der sparket lidt på dækkene. Knopperne på gummiet blev kontrolleret. Ikke at de blev målt, men der blev talt lidt om, at høje knopper nok var en stor fordel, idet Sniger mente der kunne blive behov for et godt grip hist og pist. En påstand der blev bekræftet mange gange.


Undervejs var der mange sjove indslag. Lidt moppen er der altid plads til. Ikke mindst når der bliver parkeret midt i et uoverskueligt sving!

Jens påstod ganske vist han lige ville se hvad der var "galt med forhjulet"..................

Selv den bedste planlægning kan gå galt, hvis vejrguderne har været i drille humør.

   Vi måtte sande, at en bæk vi der skulle forceres undervejs, indeholdt for meget vand og mudder, til at det ville være sjovt at prøve at komme over der hvor der burde være et vadested.

   I stedet måtte vi køre en omvej, som viste sig at indeholde et vandløb, som vi nødvendigvis skulle over for at komme videre. Alle kom over, men de fleste af os blev lidt våde omkring tæerne!

Humøret var højt, som et fuglefløjt, eller rettere, som et løftet forhjul!

Nu mangler så bare at vaske lidt af skidtet af udstyret, der var på tur. Cyklen, min Schuberth E1, tøjet, alt skal rengøres og vaskes, for de er nogle rigtige GrisseBasser der der MudHogs. De lever i den grad op til deres navn!

   Kæmpe tak for turen drenge, jeg stiller gerne op igen :-)