Motorcyklister mod

mobningOmkring 250 motorcyklister

besøgte Tjæreborg for

at vise deres sympati

for Willian, som

blev mobbet

så meget,

han måtte

skifte skole.


af Peter Kr. Riber


En overvældet William deltog lidt over det hele, da omkr. 250 motorcyklister mod mobning, troppede op for at vise deres støtte til William og hans familie. På billedet hjælper Willian én af gæsterne, med at få en portion hjemmelavet æblekage over på tallerknen.

   

William's mor, Birgitte Ravn var overvældet og tydelig rørt over de mange gæster. Familien - og alle andre med adgang til facebook, har i den senste tid kunnet følge med i, hvor mange der meldte sig til at møde op i Tjæreborg. Gruppen "Mc mod Mobning" er startet på facebook, og er en offentlig forsamling, hvor alle motorcyklister kan melde sig til at køre med, når gruppen arrangerer ture mod mobning. Familien Ravn kunne se flere og flere navne på listen, men de turdeikke helt tro på det kunne være sandt så mange ville "kigge indenfor hos dem". Men de kom, de mange motorcyklister. Da der først var kommet hul igennem til Tjæreborgs midtby, kom den ene kortege efter den anden.


Motorcyklister fra hele landet dukkede op for at køre en tur med William rundt i området. Selv fandt William den største motorcykel blandt dem der kom, og udpegede den til at fragte ham rundt på turen. Motorcyklen var en grøn Boss Hoss. Der blev holdt et par taler, og da der fra talestolen blev spurgt, blev det slået fast med i et bragende højt kor, at motorcyklister i den grad er imod mobning!


Nedenfor er en stribe billeder fra dagens parade i Tjæreborg. Det var en skøn dag i selskab med motorcyklister af alle kalibre, kørende på mange forskellige mærker og modeller, med og uden rygmærker, men alle med troen på, at det hjælper at gøre noget. Og - mobning, det er ikke i orden!


Link til gruppen på facebook

En fin lørdag eftermiddag sluttede i Tjæreborg. På hovedgaden ved brugsen, hvor paraden også startede. Et uventet højt antal motorcyklister fandt hjemlene frem og kørte til Tjæreborg for at slutte op om den gode sag, og understregede derved, at motorcyklister er IMOD mobning.


Tak til Williams forældre som sørgede for kaffe og sodavand, kage og varm suppe.


Hvis du har fået lyst til at følge med på facebook, får du linket en gang til "Mc Mod Mobning"


Til  toppen / menu