Mc-eventyristen.dk

BikeAdvenTurist.com

Første tur med DANE tøjet

Den korte version: jeg befinder mig rigtig godt i tøjet, DANE Limfjord II og DANE Brøndby II


Som jeg oplevede med handskerne fra DANE, var det som "at komme hjem" da jeg fik tøjet på. Pasformen var perfekt til mit lidt for store korpus! Hvis jeg kunne komme afsted med at give andre skylden for jeg har taget 10 kg. på i kropsvægt, ville jeg finde en udvej og fralægge mig selv al skyld. Det kan jeg ikke, men jeg havde heldigvis været så forudseende ikke at tro, jeg - fra begyndelsen af november og hen over jul og nytår 2018 ville tabe mig, så jeg havde valgt mit DANE Limfjord og Brøndby, jakke og bukser i en størrelse, der tilgode så, at årets lækre afslutnings mad, drikke og slik, ikke ville give mig en hjælpende hånd til at tabe mig.


Derfor pakkede jeg Dane tøjet ud af kufferten, hvor det havde ligget fra midt november og helt frem til medio marts, og bogstavelig talt havde vugget sig gennem de mørke vintermåneder, om bord på et DFDS skib. Nå ja, lige med undtagelse af den måned kufferten stod og samlede støv på et mørkt lager i Durban! Er du forvirret? OK, her kommer forklaringen.

   Sidste år havde jeg besluttet mig for at bruge et tilbud om at få min Gamle Slæde transporteret til Sydafrika med skib, for så at selv at flye derned og køre en tur i en måneds tid. Desværre brækkede jeg mit venstre ben 14 dage inden flyet skulle lette fra Billund med mig ombord. Men da motorcykel og grej var sendt i forvejen, har min BMW R1200GS og mit udstyr, støvler, tøj, hjelm, handsker m.m. været en tur syd for ækvator, til ingen verdens nytte!


Nu er bruddet helet, og jeg er i fuld gang med genoptræning. Lægerne har givet tilladelse til jeg igen må støtte og bruge benet, bl.a. til at køre såvel bil som motorcykel. Dejligt, og nu hvor foråret har ramt Danmark, har jeg været afsted og prøvet mit nye tøj, en DANE Limfjord II jakkke og et par DANE Brødndy II bukser. Læs detaljer om tøjet her.


Og jeg er glad for tøjet. Pasformen er rigtig god. Selv om det er først på sæsonen, har jeg pillet regn-dele ud og kun kørt med vinterforet monteret. Som med alt mit andet tøj, føler jeg mig lidt som en Michelin mand, medens jeg tager det på og de første minutter efter, men så, men efter et par armrulninger og kropsrystelser, er tøjet "sat på plads" på kroppen, og vupti, føles det rigtig behageligt, og hænger som støbt eller malet på.

   Min første opdagelse var derefter at kraven mangler! Eller, det gør den ikke, men det føles således, og jeg har taget en ældre halsedisse af neopren i brug igen. Min halsedisse Buff Lightweight Merinould fra Survivalstore, kan ikke holde min hals varm, uden hjælp.