Herunder og på undersider kan du læse detaljer om og se billeder af motorcykel, mit personlige udstyr samt de ting jeg bruger/har med når jeg kører på eventyr.

   Har du spørgsmål til noget af det du ser og læser undervejs, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg svarer gerne - hvis jeg kan. Ellers henviser jeg til nogen jeg mener kan besvare dit spørgsmål.

   Billedet t.h. viser min GS med oppakning og ekstra dæk. Dog, det er sjældent jeg har ekstra dæk med på mine ture! Men da jeg i 2012 skulle til Rumænien, havde jeg et sæt Heidenau K60 Scout (se mere om Heidenau dæk nedenfor) med, fordi de dæk der var på fælgene, ville blive slidt blanke under den 2000 km lange tur derned.

   
Toftlund Mc

BMW & Kawasaki forhandler

Motorcykelforretningen på Koldingvej i Toftlund, hvor man altid får en fantastisk god service. De 6 medarbejdere er meget dygtige uddannede fagfolk, som sammen har skabt et positivt miljø, hvor det er rart at komme som kunde.

   Jan, Glen og Michael sørger for at holde min BMW R1200GS i god stand og teknisk fit for de udfordringer jeg udsætter maskinen for.

   På lageren huserer Lars med viden, indsigt og styr på sagerne.

   Ofte godt hjulpet af Randi, som også sørger for at bogholderiet kører som det skal.

   Salg af motorcykler sorterer under Poul.

   Uanset hvem du taler med vil du få en personlig, saglig og kompetent behandling, når det drejer sig om motorcykler, udstyr og reservedele.

   Hos Toftlund Mc har jeg altid oplevet at de holder hvad de lover, fordi de ikke lover noget de ikke kan holde. Jeg er tryg når jeg afleverer min gule BMW R12000GS


Schuberth Danmark

Kvalitets motorcykelhjelme

Dansk distributør af det kendte tyske mærke Schuberth.

Schuberth leverer eksklusive kvalitetshjelme bl.a. til at bruge når man kører på motorcykel. Om det er verdens bedste, tja, det mener jeg, og de får den ene høje score i sammenlignende tests efter den anden.

Find din favorit på deres hjemmeside eller kontakt en af deres forhandlere, for eks. Toftlund Mc


Her kan du læse mine indtryk af Schubert hjelme.
Heidenau K60 Scout

Mit absolut foretrukne all round 50/50 dæk

Efter mere end 70.000 km med K60 Scout er jeg overbevist. For mig er det dækket som til fulde har oplyldt mine ønsker om et all round dæk. Jeg kører 95% asfalt men holder meget af at køre grus og lettere terræn. K60 står rigtig godt fast på såvel vådt som tørt asfalt. Nedlægningsvinklerne er de samme som med Tourance, som var mit foretrukne til jeg "fandt" Heidenau K60. Dækket er rigtig godt på grus og står nogenlunde fast i lettere terræn, men må give op overfor dybt mudder og lerede jorder.

ADVmoto har et indlæg med en anbefaling af dækket, som jeg er absolut enig i :-)

Dækket fås hos førende mc-forhandlere, bl.a. Toftlund Mc