Her er links og anbefalinger til tjenester, forretninger, gear, overnatingssteder

og andet jeg kan anbefale:

Toftlund Mc

Honda og Kawasaki forhandler.

Motorcykelforretning og -værksted for den kræsne motorcyklist. Ved enhver henvendelse får du personlig, saglig og kompetent behandling, når det drejer sig om motorcykler, udstyr og reservedele.

Schuberth

Schuberth Danmark, dansk distributør af det kendte tyske kvalitets mærke Schuberth.

Schuberth leverer eksklusive hjelme til motorcyklister

BMW Motorcykler

Er du til BMW motorcykler - eller vil du vide noget om disse herlige maskiner fra den tyske fabrik i Berlin. Se alle informationer om modellerne (dansk tekst)

INNERheat

INNERheat varmevest - en spændende anderledes måde at holde dig varm på. INNERheat vesten er med infarød varmeudvikling.

Carstens MC

Carstens Mc, Varde, veludstyret mc-forretning med motorcykler og udstyr til motorcyklister.

Fin atmosfære, god service, hurtig ekspedition.

Allroad Adventures.dk

Allroad Adventures ApS - dansk firma som sælger kvalitetsudstyr til motorcykeleventyr.

   AllroadAdventures står inde for de produkter de tilbyder kunderne - for vi bruger dem selv, som de skriver på deres forside af webshoppen.

DANE mc dress

DANE motorcykel tekstil beklædning er gennemført detaljer, vind-, vandtæt og åndbart helårs såvel som særligt sæson dress, i moderne design af høj kvalitet.

Survivalstore.dk

Stedet du handler udstyr til udendørs aktiviteter. Soveudstyr, kogegrej, økser, tøj, rygsæk, drybags og meget meget andet


One.com

Denne hjemmeside er lavet i web editor og hostet hos One.com. Hvis du ikke ved en hulens masse om hjemmeside opbygnig, bliver du hurtigt din "egen mester".

Adventure Mc Tours

of Norway

I de tidlige forårsmåneder 2015 indledte jeg et samarbejde med "Adventure Mc Tours of Norway".

AdventurecTours.no drives og ejes af Bjørn-Magne Broen, og udbyder samt arrangerer guidede ture i fjelde og skove i Norge.

Garmin

Når vi taler GPS til motorcykel, vælger jeg Garmin

Heidenau dæk

2012 skiftede jeg til Heidenau K60 Scout dæk,. Disse dæk har jeg kørt med siden, og har været rigtig godt tilfreds. K60 Scout er således mit foretrukne. Dækket har pænt bid i terræn/på grus, og er overraskende god på asfalt