Mini Primi Camp

Mc-eventyristen.dk

BikeAdvenTurist.com

Penguin Tour 2014 V

Legedag blandt vinmarker.

 

Af Peter Kr. Riber

 

Til afsnit: -I- -II- -III- -IV- -VI- -VII- -VIII-

 

 

Fra Setubal til feriebyen La Barossa, lidt syd for Cadiz. Gerda PS var i et smittende legehumør. Cyklerne - eller var det chaufførerne - tog mod udfordringen, lod hånt om oppakning, størrelse og knopdæk, opførte sig som føl på en insektsummende sommereng, og lod den florlette stemning påvirke kørslen gennem et smukt landskab, hvor vejen snoede sig gennem virvaret af vinmarker og fortsatte op over bakker så bløde og runde som en skøn kvindekrop.

Indimellem kunne vejene kun meget vanskeligt kategoriseres i skuffen med favoritter. I stedet for at koncentrere os om løst grus, sving o.l. nød vi i stedet naturen og byerne. Alt medens europas sydligste punkt, altså det punkt man kan køre til, kom nærmere og nærmere.

 

Vore knallerter blev parkeret udenfor et "folkekøkken"-agtigt sted. Medens vi fornøjede os med at bestille og spise noget mad, som vi ikke kendte og ikke kunne identificere, hverken ud fra menusedlen, smagen eller udseendet, fik de to dansk nummeredede knallerter selskab af en lokal, som i stil med de hjemlige, havde en "mælkekasse" monteret på bagageholderen.

 

 

En lang legedag var forbi. Kræfterne var brugt på snørklede grusveje, hvoraf én var specielt sjov, idet den snoede sig vildt og ubehersket klods op ad den officielle hovedvej, med nylagt asfalt, flotte hvide striber og jævn trafik. Vi mente flere gange at kunne se billisterne kigge undrende på os, når vi kæmpede med cyklerne fordi hullerne dækkede hele vejens bredde.

Mørket havde lagt sin dæmpende ånde over dagen, inden vi fandt ly og læ for natten. Cyklerne blev parkeret under havltaget lige udenfor værelsesdøren. Vi fandt det civile tøj frem og søgte ud i La Barrosa for at finde aftensmad.

P.s. En go dag må gerne slutte med et glas rødvin skænket i XXL glas- og en go dessert!

 

 

En morgensmøg gør underværker og nydes ikke mindre, når den kan indtages foran receptionen på et hotel, hvor der ikke var andre gæster end os! Den nye dag ville bringer os til vores endelige, oprindelige og sydligste mål. På med al gearet og afsted..........

 

 

Som tidligere nævnt, spaniolerne har noget med tyre!

Det har jeg også..................