Se mine links og anbefalinger til tjenester, forretninger, gear, overnatingssteder og andet jeg benytter:

 

 

Toftlund Mc - autoriseret BMW og Kawasaki forhandler.

Motorcykelforretning og -værksted for den kræsne motorcyklist. Ved enhver henvendelse vil du få personlig, saglig og kompetent behandling, når det drejer sig om motorcykler, udstyr og reservedele.

 

 

 

Schuberth Danmark, dansk distributør af det kendte tyske kvalitets hjelm mærke Schuberth.

Schuberth leverer eksklusive hjelme til motorcyklister

 

 

 

 

GPS til motorcykel - så er det Garmin

 

 

I de tidlige forårsmåneder 2015 indledte jeg et samarbejde med "Adventure Mc Tours of Norway".

AdventurecTours.no drives og ejes af Bjørn-Magne Broen, og udbyder samt arrangerer guidede ture i fjelde og skove i Norge. Oftest på grus-, skov- og fjeldveje for off road entusaster.

 

 

 

I 2012 skiftede jeg til Heidenau K60 Scout dæk,. Disse dæk har jeg kørt med siden, og har været rigtig godt tilfreds. K60 Scout er således mit foretrukne. Dækket har pænt bid i terræn/på grus, og er overraskende god på asfalt

 

 

 

Tysk varehus med udstyr til motorcyklister. God service, venlig betjening, hurtig respons og flot udvalg af varer i butikken.

 

 

 

 

INNERheat, en spændende anderledes form at holde dig varm på. INNERheat vesten

 

 

 

 

 

Er du til BMW motorcykler - eller vil du vide noget om disse herlige maskiner fra den tyske fabrik i Berlin. Se alle informationer om modellerne (dansk tekst)

 

 

 

 

Den nemme måde at lave ture og ruter til dig selv, som du let kan dele med dine venner. Korte lokale ruter eller længere ture around the hole world *s

 

 

 

 

Carstens Mc, Varde, veludstyret mc-forretning med motorcykler og udstyr til motorcyklister. Fin atmosfære, god service, hurtig ekspedition.

 

 

 

 

 

DK's bedste, sjoveste og fantastisk seriøse forum for motorcyklister. Søg hjælp, kommentér, giv råd, læs fine RR, se flotte billeder, find venner. Alt om motorcyker. Fra alle os, til alle jer!

 

 

 

 

 

 

 

Nogle af mine knoldhopper-mc-freaks-venner har kreeret en side hvor de med foto og video fortæller om deres motorcykeleventyr i ind-og udland. Motorcykeleventyr.dk

 

 

 

 

 

Allroad Adventures.dk / Allroad Adventures ApS

- er et nyt (2014) dansk firma som sælger kvalitetsudstyr til motorcykeleventyr.

De kan i den grad stå inde for de produkter de tilbyder kunderne - for vi bruger dem selv, som de skriver på deres forside af webshoppen.

 

 

 

 

Min hjemmeside er lavet i web editor og hostet hos One.com. Jeg er meget tilfreds, og kan anbefale One.com Hvis du ikke ved en hulens masse om hjemmeside opbygnig, bliver du hurtigt din "egen mester". Hos One.com er det nemt, overskueligt og billigt :-)