Mc-eventyristen.dk

BikeAdvenTurist.com

 

Prinsens Jule Kur Tur er en køretur på motorcykler, i den baghave der hører til vores adresse i Åsted. Turen er især velegnet for motorcykler monteret med knopdæk.

I 2016 køres Jule Kur Tur den 18. december.

Der er - som tidligere år - ingen garanti for sne, regn eller tåge, men vi håber på godt kørevejr, hvad det så end er for noget stads?

Midtvejs på turen standser vi cyklerne for at glæde maverne med noget oksekød tilsat bacon, samt noget kvindesundt (læs grøntsager)

Ole - vor mand i marken - reddede situationen, men den lille serie viser ganske godt hvor hurtig "hygge kørslen" kræver chaufførens fulde opmærksomhed og færdigheder udi at komme "oprejst" ud af selv en lille smule vandpyt på en ellers fin græsbeklædt markvej!

Nogen kunne få tanken, at denne billedserie vil skræmme nogen,men tro mig, de fleste som gerne kører uden fast underlag, vil smile stort og tænke, whau, det ser sjovt ud....... der vil jeg gerne køre!

Nu ser jeg frem til at køre "Prinsens Jule Kur Tur 2015", for nu er ruterne kørt igennem og fundet (vel-)egnede!

 

Turen blev kørt den 20. dec. En enormt skøn dag med herlige ekvipager, som alle mødte frem med høj humør og lyst til eventyr.

Se billder fra selve turen og dagen her

 

 

 

 

Billederne nedenfor er fra sidste års reccon forud for Jule Kuren.

Ruten for 2016 er endnu ikke fastlagt, og derfor findes der heller ikke fotos fra ruten.

 

Vil du se min RR fra sidste års "Prinsens Jule Kur 2015" kan du finde den her

Prinsens Jule Kur

December 2016

For tredje år inviterer Prinsen til Jule Kur Tur. Dermed må vi vist også kalde Jule Kuren for en tradition? Vi regner med godt vejr på dagen, hvad det så end er! Uden at bruge meget energi på vejret, håber og regner Prinsen med det er vejr til at køre en tur på motorcykler monteret med knopdæk, på små smattede og glatte veje, at det er vejr til at spise gullaschsuppe udendørs og hygge med hinanden.

 

Prinsens Jule Kur er socialt samvær, hvor nye venskaber knyttes. Gamle venskaber bekræftes. Historier fortælles. God mad fortæres. Alt sammen den sidste søndag inden jul. I år den 18. december.

 

Som de tidligere år er det Prinsens gode ven Ole AI der står for ruten. Folk der kender ham ved, at så er turen i gode hænder. Ole AI er nemlig en fast bestanddel af hoffet omkring Prinsen.

 

MadHoldet består af fru Nielsen og Prinsen i egen høje person. Nærmere præsentation er unødvendigt. Når Fru Nielsen er chef i køkkenet, så bliver det uovertruffent. Så kom frisk. Fru Nielsen skal nok sørge for der er rigeligt, således alle bliver mætte.

Retten vi skal nyde, evt. sammen med en Classic øl eller sodavand, er "Prinsens fantastiske GullashGryde". Produceret efter samme opskrift som sidst.

 

Ruten er endnu ikke fastlagt, men området er: Prinsens baghave. Som vanligt ligger det fast, der vil blive kørsel på fast underlag i form af asfalt, beton o.l. samt (måske frosne) grus-, jord-, mark- og skovveje. Det tilrådes at din motorcykel er monteret med knopdæk eller lignende grovkornet overflademønster.

Ganske vist kan Prinsens ikke garantere for mudder- og vandhuller, men betænk, Prisens bor i SydVestJylland, hvorfor der er rige muligheder for vådt føre og snavset underlag på denne tid af året.

 

Jule Kur Turen køres i et adstadigt tempo. Alle kan følge med. Ruten er tilrettelagt således der ikke de helt store udfordringer undervejs. Der er ikke mange "hardcore" sektioner. Er det sådanne du søger, må du lede andre steder. Der vil ikke være mange gange speedometeret kommer op på 80, men på "transport strækninger" (asfalt), vil det selvfølgelig forekomme, at der i kortere perioder vil være mulighed for at få kullene banket af cylindrene og få fjernet gammelt benzin fra karburatorerne!

 

Prinsens Jule Kur er ment som en ren hyggetur, hvor Prinsen "viser rundt i sin baghave", d.v.s. deltagerne ledes ad ruter og spor som Prisen holder af at køre, og som viser nogle af de mange grusede veje og skovstier der findes i "Prinsens Vestylland".

Flere af sektionerne / ruterne / vejene/ stierne er genbrug, d.v.s. nogle køres igen og igen, men eftersom årstiderne, vind og vejr skifter, ændres også udfordringerne.

Vi skal undervejs nyde "Skovens dybe stille ro", vi skal se hvordan "Skoven er falmet" og hvis der er interesse for mindre historiske eller kulturelle indslag om stederne vi kommer forbi/besøger/gør holdt ved, vil Ole AI gerne fortælle hvad han ved om stederne.

 

Se udførligt program nednfor:

Programmet for dagen er:

 

Mødested: Åstedvej 51, Kvong, 6800 Varde

Dato Søndag 18. dcember 2016

Mødetid: Kl. 10 - 10.30

Afgang på køretur: Kl. 11.00

 

Frokost: Efter vi har kørt ca halvdelen af ruten, kommer vi forbi Bike Adven Turist Place, hvor

madholdet, ledet af Jeanne, venter med varm gullashsuppe, tørt brød og en øl.

 

Antal deltagere: 12 - 15 ekvipager

Pris: Deltagelse koster kr. 95 som dækker mad, kaffe og én øl/sodavand

 

Efter sulten er stillet og varmen er genetableret i kroppen, køres der igen en tur.

 

Slut: Omkr. kl. 15 er vi tilbage fra turen. Vi samles omkring varm kaffe og hjemmebagt,

inden vi siger pænt farvel og ønsker hinanden Go Jul og Godt Nytår

 

TIlmelding Du melder dig til turen, ved at du indbetaler

kr. 95, som dækker gullaschsuppe, en øl samt kaffe med kage.

Betaling modtages på mobilpay til 2023 3090 eller til konto:

reg. 6237 konto 0000699160

Seneste tilmelding: 09. december. Tilmelding er bindende.

BEMÆRK:

Når din indbetaling er registreret, er du tilmeldt....

Oplys venligst dit mobilnummer, hvis vi ikke kender dig ;-)

 

BEMÆRK også:

Turen aflyses hvis VejrGuderne ikke er

os venligt stemte og derfor lader storm,

regn eller andre naturlig, for årstiden forekommende

fænomener forhindrer turen kan gennemføres!

 

BEMÆRK venligst:

Præmie til den bedst udklædte/mest julede ekvipage.

Prinsen er dommer *s* (alle kneb gælder, også bestikkelse)

Alle Pladser er

 

BESATTE

Lille Pyt, Lille Pyt på markvejen der.........

Hvad har du af besvær...........

Uha da da da..... det ku ha vær't vær're!