Mc-eventyristen.dk

BikeAdvenTurist.com

BikeAdvenTurist Træf 2015

 

I det meget tidlige forår gik forberedelserne til BAT Træffet 2015 igang,

bag det lille røde hus i Skødstrup

 

af Peter Kr. Riber

 

Lige siden de sidste gæster tog hjem fra træffet 2014, har vi set frem mod og glædet os til igen at se marken myldreog summe af og med glade mc-ister, deres motorcykler, telte, liggeunderlag og stole. At luften dirrer af spænding, intensitet og dufter af bål og grillede pølser, samtidig med en hulens masse græshopper synger og myg og andre arrige småkryb svirrer og gør tilværelsens ulidelige lethed en smule besværet.

 

Træffet 2014 var et forsøg. Et forsøg som udviklede sig til at være en oplevelse vi meget gerrne vil gentage og dele med vore venner. Vore gæster tog rigtig pænt imod vores initiativ. De bakkede op. De kom, deltog og drog smilende og vinkende fra pladsen igen. Lige med undtagelse af én, Morten, som desværre havde et uheld, der betød han "stod af træffet" allerede lørdag eftermiddag. Læs og se billeder fra BAT 2014

 

Vi mødes på pladsen fredag 7. august og siger pænt farvel og tak for denne gang i løbet af søndag den 9. august.

 

Program og andre mere eller mindre vigtige detaljer, kommer snarest *s*

 

Vi har med fornøjelse modtaget besked om, at nogle af vore udenlandske venner deltager. Således har vi hørt fra venner i Norge, Sverige, Tyskland og Holland. Sagt med andre ord, vores træf bliver "internationalt", hvilket er en fantastisk udvikling. Hvor herligt det bliver at møde dem på vores Mark, vil jeg selvfølgelig berette og fortælle om, når træffet er overstået.

 

A

F

L

Y

S

T