Bike Adven Turist Træf 2017

Bike Adven Turist Træf 2017 afvikles fra 30. juni til 2. juli 2017

 

Et årligt tilbagevendende træf, hvor socialt samvær går hånd i hånd med go mad, skønne drikke, spændende motorcykel ture, lejrbål og vemodige sange (hvis nogen har lyst til at synge for ;-) Fællesture på on - og off road veje og stier. Et lidt anderledes træf hvor venskaber knyttes og fastholdes.

 

Foreløbigt program

Fredag 30. juni: Ankomst fra kl. 12. Lejr etableres. Ved ankomst hilses til højre og venstre. Hyggen breder sig over pladsen, medens røgen fra bålet søger mod skyerne.

Sidst på eftermiddagen, først på aftenen, når sulten melder sig, finder man sammen omkring bålet hvor grillristen varmes op til stegning af nogle pølser. Aftensmaden er inkluderet i træffets pris.

En af træffets gæster har afsløret han har fødselsdag denne dag, og han har - så vidt jeg har forstået - en overraskelse med i sidetaskerne!

Lørdag 01 juli: På et eller andet tidspunkt, når det er blevet lyst, kommer der liv i alle telte og shelters. Morgenmad, brød, ost, marmelade, pålæg m.v. står klar fra ca 0800 til ca 0930. Morgenmaden nydes til musik af områdets fugleliv. Man skal huske at smøre en madpakke, som skal fortæres på fællesturen senere. Forventniger til dagens udflugter diskuteres. Cykler og ekvipager forberedes og klargøres.

KL 1100 ringes med klokken. Der er afgang på fællestur. Alle kan frit vælge om man ønsker at køre med holdet der følger asfalten rundt i området, eller man vil følge holdet som fører deltagerne gennem området ad herlige af-, om- og bagveje, hvor underlaget er grus- jord, sand- og lignende løst underlag.

Den madpakke man smurte ved morgenbordet skal man huske at tage med på cyklen. Holdene lave pitstop undervejs, hvor maden bliver spist.

Omkring kl. 14 - 14.30 mødes de to grupper på pladsen i Åsted. Nogen vælger at tage en lur. Andre deltager eller kigge på de ”julelege” vi har fundet på/stillet op, nogle forsøger sig med en rundtur på vores endurosti.

 

Når aftenen nærmer sig løfter vi låget på grillen, hvorfra der hele eftermiddagen har duftet herligt at stegt pattegris. Endelig skal grisen spises. I passende store stykker skal Steffans kokkekunst gøre godt i træfgæsternes maver. Fru Nielsen vil lave sin berømte hjemmelavede kartoffelsalat, og serverer den i store kåle - og måske vil samme fru Nielsen også lave en grøn salat, hvis smag kan spædes op med dressing efter eget valg.

 

Efter allle har spist det de kan, vil aftenroen sænke sig og det er tid at slå mave. Mange vil samles omkring bålet, andre mødes i mindre grupper rundt omkring på pladsen.

Når bålet er brændt ned, når man er træt og føler det er tid at kravle i posen, trækker man sig tilbage med et venligt: ”Go nat folkens” til os andre, der bare ikke kan få nok af den skønne nattestemning.

Søndag 02. juli: Afrejse dagen. Øv, alting har en ende. Tro mig, nogen vælger at pakke lejr ned inden morgenmad! Kun de aller mest friske, eller de som har holdt sig usædavanligt meget tilbage aftenen i forvejen. Men hvorom alting er. Morgenmaden står klar fra kl. 08 og frem til ca 09.30.

Derefter er der tid til i mageligt tempo at pakke sin lejr ned, og spænde den fast på motorcyklen. Der er intet der haster, men for de fleste vil det være noget der skal gøres, inden man sætter kursen mod hjemme.

Lejrpladsen lukker tidligst kl. 23.55 natten mellem søndag og mandag, og man behøver ikke tage afsted, man kan vælge at bruge en dag eller to mere med base på Mini Primi Campen.

Det med småt:

 

Adressen er: Åstedvej 51, Kvong, 6800 Varde

 

Du skal medbringe: telt, tarp el. lign., sovepose, evt. liggeunderlag.

Din egen tandbørste (hvis du skal bruge én?) samt bestik og glas/kop og tallerken til eget brug.

En stol er måske også en go ting.

Har du specielle ønsker eller behov, kontakt os, så forsøger vi at hjælpe så godt vi kan.

Der vil være mulighed for at købe øl og sodavand m.m. til meget rimelige priser.

På pladsen findes såvel toilet som bruser m/varmt og koldt vand.

Pris for weekenden er kr. 325,- pr. person og inkluderer:

fredag: 2 pølser m/brød

lørdag: morgenmad m/kaffe eller te, madpakke (smør selv), eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage, grill stegt pattegris m/ kartoffelsalat og grøn salat

søndag: morgenmad m/kaffe eller te

Pladstildeling sker efter ”først til mølle”-princippet.

BEMÆRK:

Tilmelding kun pr. mail til: R1200GS @ LIVE. DK med samtidig indbetaling af beløbet

Du skal tilmelde dig senest mandag 23. juni.

Betaling:

- send kr 325 på mobilpay til 2023 3090, Peter Kr. Riber

 

- eller overfør kr. 325 til konto: 6237 – 0000699160.

 

Seneste framelding med indbetalte penge retur er 23. juni.

 

Spørgsmål besvares på mail til r1200gs@live.dk

 

Vi glæder os til at se dig på vores Mini Primi Camp til en herlig weekend i det SydVestJyske

 

Jeanne og Peter Riber

Se billeder og læs reportage fra BAT Træf 2016

i 2015 holdt vi ikke noget BAT Træf på grund af vi skulle flytte.

Se billeder og læs reportage fra BAT Træf 2014

 

 

Til toppen / menu