Guidede ture på motorcyklen

 

 

En af de ting jeg kan skrive på mit CV er: "Guide på motorcykel". At bruge min motorcykel for at lede andre på ture, er en inspirerende oplevelse, som jeg holder meget af.

 

Nogle ture er rundt i min "baghave", såvel på grus- som på asfalterede veje.

Andre ture er til fjernere destinationer. Jeg har bl.a. gennem en del år, hjulpet Toftlund MC med at vise mange af deres kunder til Berlin, hvor vi har besøgt BMW Motorrad Werke.

Med bopæl lige midt i Eventyrets land, som området vest for Oksbøl og nordpå langs Vesterhavet til Nymindegab ofte kaldes, af såvel turister som fastboende, har jeg et område - lige uden for min dør - med rigtig mange skønne veje, som jeg fører gæster rundt på og viser frem.

 

Mine ture deles op i forskellige kategorier. Jeg har ture som udelukkende køres på asfalterede veje. Andre ture køres efter princippet: Flest mulige grus- og lignende veje uden belægning.

 

Fælles for alle ture er, at jeg fører min gæster rundt i de anderledes og specielle landskabskulter vi har i Vestjylland. Nogle vil gerne køre 200 + på én dag, andre vil hellere nøjes med 65 km. Nogle synes der skal laves mange stop, andre mener det gælder om at køre mest muligt. Nogle ønsker at cruise, andre vil hellere køre friskt til. Nogle vil hele vejen rundt om "Fjorden" (Ringkøbing fjord) andre vil kun til Tipperne. Alle ture køres efter gæsternes ønsker.

 

Har du, din mc-klub, dine kørekammerater eller familie, lyst til en guidet tur rundt i "min baghave", mit Vestjylland, skal du ikke tøve. Kontakt mig og lad mig høre hvad du har af idéer og tanker om din /jeres tur Ønsker du / I overnatning, finder vi også ud af det. Jeg kan arrangere alt (næsten *s*)

Har du ønsker om en tur gennem Danmark, måske med specielle forhold eller steder du ønsker der skal gøres sto? Kontakt mig. Vi finder ud af noget.

Har du ønsker om en tur til udlandet, men ikke selv kan/ønkser/orker at lave al forarbejdet kontakt mig for tilbud.

 

Send mig en mail via brevkassen. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Se mere om: